İsrail’den Mescidi Aksa’ya Hain saldırı

İsrail’den Mescid-İ Aksa’ya Baskın!İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi. Kıble Mescidi'ne sığınan Filistinlilere ses bombası ve kauçuk kaplı mermiyle müdahale etti.

featured

İsrail’den Mescid-İ Aksa’ya Baskın!İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi. Kıble Mescidi’ne sığınan Filistinlilere ses bombası ve kauçuk kaplı mermiyle müdahale etti.

İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi. Kıble Mescidi’ne sığınan Filistinlilere ses bombası ve kauçuk kaplı mermiyle müdahale eden polis 200 kişiyi gözaltına aldı.

Fanatik Yahudi yerleşimcilerin Yahudilerce kutsal Pesah Bayramı nedeniyle Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleme ve burada kurban kesme çağrıları üzerine teravih namazının ardından bir grup Filistinli Mescid-i Aksa içindeki Kıble Mescidi’ne sığındı. Aralarında kadın ve çocukların da yer aldığı grup, Kıble Mescidi’nin kapılarını kapattı. İsrail polisi, Mescid-i Aksa’nın avlusuna girerek temizlik görevlileri ve Müslümanları buradan güç kullanarak çıkardı, Aksa’nın kapılarını kapattı.

İsrail’den Mescidi Aksa’ya Hain saldırı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir